Skip to main content

een intense en meeslepende Fleetwood Mac show!

FLEETWOOD MAC TRIBUTE BAND - MIRAGE

Gouden Fleetwood Mac hits weergaloos vertolkt

Fleetwood Mac tribute band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar hebben gestoken om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden weergaloos vertolkt, onder andere door lead-zangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in bijvoorbeeld nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende, mysterieuze, zwierige kledij en kachelpijphoeden. Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin' Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’,  ‘Don ’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt. Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie, gevormd door de spectaculaire ex-drummer van Wild Romance, Guzz Genser, en benjamin van de band; bassiste Joyce van der Hoorn. Naast het latere werk, zal natuurlijk ook de oude Fleetwood Mac zo nu en dan voorbijkomen met prachtnummers als ‘Oh Well’, 'Need Your Love So Bad' en ‘Albatros’.

MIRAGE, een meeslepende live show!

De show kan ondersteund worden door een uitgekiend lichtplan, waarbij elk nummer binnen z’n eigen muzikale kleur visueel wordt versterkt en de enerzijds opzwepende en de anderzijds ingetogen nummers nog beter tot hun recht komen. De uitstekende leadzang-kwaliteiten van alle bandleden garanderen daarbij een afwisselend, sfeervol programma met de zo kenmerkende wonderschone samenzang van één van de meest muzikale popbands ooit. In deze topbezetting waan je je terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

bezetting MIRAGE

zang/percussie – Chaja van der Heide
zang/gitaar – Dominik Sprenger
zang/bas – Joyce van der Hoorn
zang/toetsen – Louise van Sande Bakhuyzen
drums/zang – Guzz Genser

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.