Skip to main content

Samen dansen, zingen, drinken en lachen en vooral genieten!

André Hazes tribute band - EEN AVOND MET H6

WAT ER AAN VOORAF GING........

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’,  ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

Een avond om te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten, te drinken en vooral.................om te genieten!

In 2003 speelt Hazes zijn één na laatste concert, niet lang voor z’n overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen.

DIT WIL GEEN ENKELE HAZES FAN MISSEN!!

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in o.a. diverse top tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van een innemende zanger/frontman, wiens fantastische stemgeluid en timbre onwaarschijnlijk dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Dit wil geen enkele Hazes fan missen!!

Compleet in originele bezetting bent u helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003. Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten, te drinken en vooral om te genieten! U heeft met EEN AVOND MET H6 gegarandeerd een volle zaal, waarbij, om de schor gezongen kelen te smeren, het bier ongetwijfeld rijkelijk zal vloeien.

Dansen en zingen, een lach en een traan. Boek nu

EEN AVOND MET H6

​EEN AVOND MET H6 XS (extra small)

​Mocht u geen ruimte hebben voor een dertienkoppige band, of misschien kunt u zich budgetair geen grote band veroorloven. In dat geval is H6 XS (extra small) een uitstekende optie. Zelfs in superkleine bezetting is een Hazes feest mogelijk in de bezetting: zang / keyboards / drums / sax met indien gewenst eventueel nog een extra muzikant.  Neem contact op voor extra informatie over H6 XS.

Voor theaterboekingen kunt u contact opnemen met impresariaat Muijsenberg (voorheen Effacta):
https://www.muijsenberg.nl/eenavondmeth6

Voor alle overige boekingen zie formulier onderaan deze pagina.

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.