Skip to main content

Een Avond met H6 - André Hazes Tribute band

Avondje H6, André Hazes tribute band

Laten we beginnen met de première van de show van 'EEN AVOND MET H6' op 11 augustus tijdens het Noordzee Zomerfestival in Katwijk. Deze dertien koppige band speelde daar live het volledige laatste Arena concert van zanger en volksheld André Hazes.

Met H6 massaal uit je dak

Onder aanvoering van zanger John Denies gingen 2000 man, jong en oud, massaal uit hun dak. Wat een stem! Wat een gelijkenis! Wat een band! Wat een sympathieke presentatie en wat een feest! Kippevel!!

Jammer genoeg pasten lang niet alle belangstellenden in de tent. Er stond nog een eindeloos lange rij mensen buiten die deze happening ook graag mee hadden willen maken. Deze Hazes liefhebbers zullen het voorlopig moeten doen met video registratie die deze avond is gemaakt ten behoeve van de nieuwe promo.

Het goede nieuws is dat H6 direct na afloop van de show is uitgenodigd voor een vervolg in Katwijk. Voorlopig moeten we het nog even doen met de veelzeggende foto.

Hou onze blog in de gaten!

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.