Skip to main content

HANSSI KAISER SCHLAGERSHOW

De ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck!

HASSI KAISER SCHLAGERSHOW

ETWAS GANZ ANDERES!

We schrijven de 70er jaren Duitsland: de DDR, Berlijn en de Muur, Mercedes Benz, Franz Beckenbauer, Willy Brandt, Tatort, Derrick en vooral …………… de ZDF Hitparade met Dieter Thomas Heck!

Nederland genoot mee van de nummers van Udo Jürgens, Costa Cordalis, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Chris Roberts, Marianne Rosenberg, Heino en natuurlijk Dennie Christiaan en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du”. En wat te denken van nostalgische TV-tunes van o.a. Derrick, die Biene Maja en Sendung mit der Maus?

REISE IN DER VERGANGENHEIT

Tijdens zijn schlagershow trakteert Hanssi Kaiser en z’n orkest ons met een welwillende knipoog en in gepast 70er jaren decor met dito outfit op een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’. Niet alleen de liefhebbers van het genre, maar ook zij die er destijds wat minder van gecharmeerd waren zullen nu kunnen genieten van deze überauthentieke schlagershow. Voor de één alsof de tijd heeft stil gestaan en voor de ander één van de leukste guilty pleasures ooit.

HET REPERTOIRE

Nummers van onder andere Costa Cordalis, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Chris Roberts, Marianne Rosenberg en natuurlijk Dennie Christiaan passeren de revue. Maar ook onze eigen Rudi Carell wordt niet vergeten. De nummers worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. Zij gaan zorgen voor “eine Reisein die Vergangenheit” want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig.

Etwas ganz anderes!

MEEZINGEN EN MEIDEINEN!

De Hanssi Kaiser Schlagershow is een onverwacht feestelijk programma, dat een uniek tijdsbeeld geeft van de muzikale cultuur in Duitsland in de 70er jaren. Maar bovenal is het een muziekfeest met ongecompliceerd meezingen en meedeinen door jong en oud. Etwas ganz anderes!

HANSSI KAISER SCHALGERSHOW NÚ BOEKEN

Voor theaterboekingen kunt u contact opnemen met impresariaat Muijsenberg (voorheen Effacta):
https://www.muijsenberg.nl/70erschlagershow

Voor alle overige boekingen zie formulier onderaan deze pagina.

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.