Skip to main content

Als je je ogen sluit zou je zweren dat je bij de originele Eagles aanwezig bent!

EAGLES TRIBUTE BAND - THE EAGLES LEGACY

'THE EAGLES LEGACY - THE MOST AUTHENTIC EAGLES TRIBUTE BAND

Deze formatie brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse band The Eagles. De band bestaat uit zes topmuzikanten met de missie om de muziek van The Eagles qua zo dicht mogelijk te benaderen. De bandleden streven er naar de muzikale nalatenschap van The Eagles respectvol en authentiek te brengen, met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl te doen herleven. De luisteraar wordt meegenomen op een prachtige muzikale reis door de glorietijd van The Eagles.

The Eagles Legacy dingt vanaf 15 januari 2022 mee naar de titel "Beste Tributeband" in het nieuwe SBS6 programma "The Tribute - Battle Of The Bands". De 4 finalisten van het programma verzorgen op 7 mei een optreden verzorgen in de Ziggo Dome!

Afleveringen terugkijken kan via www.kijk.nl en www.eagleslegacy.nl

GETALENTEERDE MUZIKANTEN

THE EAGLES LEGACY bestaat al sinds 2002 en heeft sinds die tijd al diverse mooie wapenfeiten bij kunnen schrijven. De band deed vele optredens door heel Nederland en in België, Luxemburg en Duitsland. Lead zanger en 'Don Henley sound-a-like' Gerben Visser heeft ooit aan het nationaal songfestival meegedaan, en ook won de band 'The Battle of the Coverbands' in Utrecht.

In 2022 zal The Eagles Legacy dus via SBS 6 te zien zijn tijdens het programma 'The Tribute: battle of the bands'. Tijdens deze tv show zal heel Nederland kennis kunnen maken met deze zeer getalenteerde muzikanten.

THE EAGLES LEGACY, EEN MUST VOOR ELKE EAGLES LIEFHEBBER!

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy inmiddels dus een spoor van waardering door Europa getrokken. Overal kunnen de prachtige samenzang, de fantastische orkestratie met zwoele gitaarlicks, de mooie ballads als 'Desperado', de rockende beats in nummers als 'Live in the Fast Lane' en natuurlijk de wereldhits 'Take it Easy', 'Tequila Sunrise' en last but not least 'Hotel California' op heel veel bijval rekenen.

Voor zowel klein als voor groot publiek komt de band tot z'n recht, waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber (en eigenlijk voor elke muziekliefhebber)

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.