Skip to main content

CROSBY STILLS NASH & YOUNG tribute band - LSB EXPERIENCE

Crosby Stills Nash & Young tribute band / Beatles & Beyond / Westcoast rock & pop classics

CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG tribute band - LSB EXPERIENCE

Crosby, Stills, Nash & Young tribute band: 'beter dan het origineel'

Deze Crosby, Stills, Nash & Young tribute band is een muziekproject van The LSB Experience. Het project is opgestart door drie zangers/gitaristen: Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek. Vandaar LSB. Dit trio is aangevuld met bassist Rob Hendriks en drummer Peter Delman en toesenist Andy Nijmeijer.

Het zal niemand verbazen dat een CSN&Y tribute buitengewone zangkwaliteiten vereist van alle bandleden. De LSB mannen hebben die kwaliteiten ruimschoots in huis. Niet alleen vocaal maar ook instrumentaal. De meerstemmige zang, begeleid door het afgewogen - en dynamische gitaarwerk wordt door de bezoekers van LSB concerten altijd herkend en regelmatig durft men zelfs te beweren dat deze tribute band ‘beter klint dan het origineel’! Kijk en luister naar de video waarin de band een show doet waarin cabaretier Dolf Jansen de songs aan elkaar praat en de rol heeft van duvelstoejager.

BEATLES & BEYOND - Ode aan het repertoire van the Beatles en aanverwante bands

Het BEATLES & BEYOND programma van LSB Experience is een ode aan het repertoire van The Beatles en diverse aanverwante bands zoals 10 CC, Crowded House, Tears for Fears, die bekend stonden om hun ijzersterke meerstemmige songs, waarvan The Beatles de grondleggers zijn. Als er maar een link is, dus John, Paul & George solo komen ook zeker voorbij.
De band heeft met dit repertoire ondertussen een aantal keren in de VS en UK getourd, waar ze o.a. in gezelschap verkeerden van grootheden als The Beach Boys, Gino Vanelli, The Little River Band, Leo Sayer en Peter Asher.
Door de fantastische vertolking van de songs is het niet verwonderlijk dat de LSB fan base zich dan ook als een olievlek uitbreid.

Westcoast Rock & Pop Classics - electric

Naast het CSN&Y en Beatles & Beyond repertoire speelt LSB Experience ook nog een prachtig allround Westcoast pop repertoire. Dit kan gebracht worden met een volledige band, of in een kleinere semi- akoestische bezetting. Je zult nummers horen van o.a. The Little River Band, The Eagles, The Beach Boys, Fleetwood Mac, James Taylor, The Byrds, The Band, Jackson Brown, Neil Young and many more.......

Westcoast Rock & Pop Classics - acoustic

Het Westcoast programma kan ook op semi-akoestische wijze in een kleinere bezetting worden gebracht. Heel geschikt voor kleinere podia, feesten en lagere budgetten.

LSB kan ook een combinatie maken van verschillende programma onderdelen. Bijvoorbeeld een eerste set met de CSN&Y songs en een tweede set met het allround Westcoast repertoire. Dit kan zowel met de volledige band als met de kleine bezetting.

In alle gevallen krijg je een fantastische muzikale show voorgeschoteld die je nog lang zal heugen. Tot de organisator de band opnieuw boekt, want dat gaat zeker gebeuren en dan zul jij ook weer van de partij zijn.

LSB EXPERIENCE, een band die je nog lang zal heugen!

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.