Skip to main content

BETH HART tribute - DELICIOUS SURPRISE

bitchy, bluesy, raw & sweet

BETH HART TRIBUTE - DELICIOUS SURPRISE

DELICIOUS SURPRISE

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres meteen geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.

BITCHY, BLUESY, RAW & SWEET

De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet.

Tijdens de show speelt Delicious Surprise indien gewenst ook covers van andere artiesten in uitvoeringen die Beth gedaan heeft (bands als als Led Zeppelin, Etta James, Tina Turner, Gavin de Graw, etc.) en daarmee blijft het ook interessant voor mensen die onbekend zijn met Beth Hart.

Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd!

KROEGEN & FESTIVALS

Enkele referenties: Parkfeest Oosterhout, Hemelvaartfeesten Ulft, Stadsfeesten Doetinchem, Oranjeparkfestival Dongen, Eastwoodstock, jury+publiekswinnaar van Battle of the Tribute Bands, etc.

Maar even goed speelt de band in kleine (en grotere) kroegen. Het contact met publiek in kleinere gelegenheden is voor de band even gaaf als een megapodium op een groot festival.

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.