Skip to main content

Een wervelende Abba show, 100% live, dus geen concert tapes!

ABBA TRIBUTE BAND - ABBA CZ

Het meest aangevraagd: ABBA tribute

Van alle grote bands van wereldfaam bestaan er tributes. Van al die wereldbands is er één die het meest gecovered wordt: ABBA! De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. Het is daarom ook dé tribute band, die bij veel programmeurs en organisatoren van een festival of andere events op het verlanglijstje als nummer één staat . Zij hebben daarbij de moeilijke taak om uit het grote aanbod de beste Abba tribute band te boeken.

ABBA tribute boeken voor uw festival of event

Abba tribute ABBAcz uit Praag zal elke organisator of programmeur, en vooral het publiek verrassen met hun authentieke weergaloze en uitbundige vertolking van het ABBA-repertoire.  Abba tribute ABBAcz weet daarmee haar publiek moeiteloos terug te voeren naar een onsterfelijke periode uit de popgeschiedenis. Boek nu deze Abba tribute voor uw festival of event!

Abba tribute ABBAcz zet een absolute top-show neer!

Abba tribute ABBAcz streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals sound, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen zoals concerttapes en playbacks. Dit kan beslist niet van alle Abba coverbands worden gezegd. Het is alleen voorbehouden aan zeer vakbekwame - en conservatorium geschoolde musici.

Abba tribute ABBAcz: tribute band van Europees topniveau

Abba tribute band ABBAcz uit Praag kan zonder meer een band van Europees topniveau genoemd worden en speelt dan ook op podia door heel Europa. De band komt daarbij regelmatig graag naar Nederland.

ABBAcz hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht als door de originele band. Abba tribute ABBAcz is ABBA zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een grootse sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet.

ABBA IS TERUG IS VAN WEGGEWEEST!

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.