Skip to main content

Een overrompelende happening van geluid en beeld!

PINK FLOYD TRIBUTE BAND

A Pink Floyd Experience

Pink Floyd is één van de grote monumenten uit de popgeschiedenis. De tot de verbeelding sprekende, vaak wijd uitgesponnen muziek, aangevuld met de meest fantastische lichteffecten en andere visuals heeft altijd enorme aantrekkingskracht gehad op het grote publiek. Het bijwonen van een optreden van deze band is voor velen een 'once in a life time' ervaring geweest. Een overrompelende happening van beeld een geluid. Een muzikale en visuele trip door het universum.

Pink Floyd tribute band 'A Pink Floyd Experience' biedt de mogelijkheid om nog één keer deze trip opnieuw te beleven.

Pink Floyd tribute band boeken

A PINK FLOYD EXPERIENCE is een tienkoppige band uit België, die het Pink Floyd repertoire in een twee uur durende show op fantastische wijze neerzet. Mede verantwoordelijk hiervoor is de vaste geluidsman, die standaard meereist. Natuurlijk is ook het visuele aspect tijdens de show van groot belang. Hiervoor wordt een eigen licht operator meegenomen. Dit alles kan op dit moment nog voor een prijs rond  €3000.

Dit neemt de band standaard aan eigen techniek mee:
- alle instrumenten en apparatuur op het podium inclusief alle bekabeling hiervoor
- eigen monitormixer inclusief in ears voor alle bandleden
- eigen geluidstechnieker
- eigen lichttechnieker
- laptop voor afspelen animatievideo's

Wat dient de opdrachtgever/het PA bedrijf aan te leveren

- een geluidsinstallatie aangepast aan de grootte van de locatie en het verwachte publiek
- een lichtinstallatie een Pink Floyd show waardig met de nodige toeters en bellen maar vooral ook minstens 2 lasers (onmisbaar in enkelenummers). The sky is the limit, afhankelijk van het budget.

Verder:
- een Midas M32 FOH-mixer (of gelijkwaardig alternatief) en technische voorzieningen om alle micro's en instrumenten te kunnen 'hard splitten’ naar zowel onze monitormixer als de FOH mixer)
- een set drummicro's en 6 zangmicro’s.

Neem voor een exacte technische rider + offerte contact op met Bands & Acts.
Het is ook mogelijk om alle techniek te laten verzorgen door het vaste geluidsbedrijf waar de band mee samenwerkt. Wat visuals betreft kunt u kiezen uit diverse pakketten, al naar gelang uw wensen en uw budget.

Boek nu

A PINK FLOYD EXPERIENCE

Met onderstaand formulier kunt u extra informatie aanvragen.
Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor telefonische informatie of extra advies kunt u bellen met: 06 27 0550 71

VRAAG INFORMATIE AAN
We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.