.

TUNE IN


funk soul party- en easylistening band:
zang - gitaar/zang - bas/zang - toetsen - drums/zang


TUNE IN PARTY - TUNE IN EASY (duo of kwartet)
'Tune in' is een initiatief van zangeres Leonie Kuizenga. Door haar jarenlange ervaring in het vak is ze met veel geweldige muzikanten in aanraking gekomen, waaronder ook zanger en gitarist Erwin Dorrius. Een topband werd geformeerd! Een groep mensen die op elkaar 'ingetuned' zijn, qua spel, smaak en plezier.

'Tune in' is te boeken als volledige band; 'Tune in Party', maar ook als duo of kwartet, namelijk; 'Tune in Easy', voor gelegenheden waar het volume en de 'aanwezigheid' iets minder mag zijn maar de kwaliteit zeker niet. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden door 'Tune in Party' te boeken, de avond 'klein' te beginnen en vervolgens groots uit te pakken.


TUNE IN - party


De muziekstijl van de party band bestaat uit: groovy soul, vette funk, mooie pop- en hele fijne dance classics, altijd herkenbaar en vooral dansbaar! De band speelt geen nederlandstalige feestnummers... maar die heb je aan het einde van de avond ook echt niet gemist!

De band bestaat uit geroutineerde profmuzikanten uit het topsegment van het muziekcircuit die een passie voor dezelfde muziekstijlen delen. Velen hiervan hebben gestaan op grote landelijke podia, waaronder Paradiso Amsterdam en net als Leonie samengewerkt met bekende nederlandse en buitenlandse artiesten zoals Bert Heerink, Syb van der Ploeg, Ana Popovic, Andre Hazes, Anita Meijer, Donna Lynton, Gerard Joling, Grant & Forsyth, Harry Slinger, Lee Towers, The 3 Degrees, Timeless, Wolter Kroes, Edsilia Rombley en vele anderen.
Kortom, een formatie met professionele mensen die met 'heart and soul' muziek maken. 


TUNE IN party - live

 

Voorbeelden van artiesten / invloeden van Tune in zijn:
Al Green, Alain Clark, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Chaka Khan, Doobie Brothers, Gavin Degraw, Jackson 5, Jamie Cullum, John Legend, James Brown, Jamie Lydell, Josh Stone, Marc Broussard, Marvin Gaye, Michael Buble, Prince, Robbie Williams, Stevie Wonder, The Tramps, Tina turner, Trijntje Oosterhuis, Wild Cherry etc.....TUNE IN - easy


Met ´Tune in Easy´ weet de band zich te onderscheiden door ook prachtige easy-listening muziek te maken en zichzelf aan te bieden in kleinere bezettingen. Tune in Easy speelt...zwoele jazz, betoverende pop- en bezielende soulmuziek...

Voorbeelden van artiesten / invloeden van Tune in Easy zijn:
Al Green, Alain Clark, Alicia keys, Amy Winehouse, Aretha Franklin, Chaka Khan, Duffy, Gavin Degraw, George Benson, Jamie Cullum, Corinne Bailey Rae, James Mraz, John Legend, John Mayer, Jamie Lydell, Josh Stone, Marc Broussard, Marvin Gaye, Michael Buble, Prince, Stevie Wonder, Trijntje Oosterhuis etc....

Tune in Four:
zang, gitaar, piano en percussie
'Tune in Four' speelt achtergrondmuziek met een breed repertoire en een extra ritmisch element, waardoor er een unieke sound en sfeer ontstaat. Deze bezetting is zeer geschikt voor gelegenheden waarbij men net even iets meer wil horen dan alleen maar luistermuziek, er kan nl 'klein' op gedanst worden. Kortom 'Tune In Four' is de perfecte middenweg tussen een band en een easy-listening formatie.

Tune in Three:
Zang, piano en gitaar
Achtergrondmuziek met een breed repertoire. Deze bezetting speelt puur luister- en geen dansmuziek, maar heeft wel een ritmischer karakter dan 'Tune in two'.

Tune in Two piano:
Zang en piano
Achtergrondmuziek waarbij het accent ligt op ballads. Deze bezetting speelt puur luister- en geen dansmuziek.

Tune in Two gitaar:
Zang en gitaar
Achtergrondmuziek waarbij het accent ligt op ballads. Deze bezetting speelt puur luister- en geen dansmuziek.
Is het de bedoeling om later op de avond toch ‘lichtelijk’ te dansen, dan raden wij aan om 'Tune in Four' te boeken met percussie. In het geval er ‘zwaar’ gedanst moet worden, dan is 'Tune in Party' een aanrader. 'Tune in Party' kan evt. een set achtergrondmuziek spelen aan het begin van de avond.

 

TUNE IN easy - liveRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band