.

THREE-ALITY 't Minne


middeleeuwse muziek: 3 x zang + tape of begeleidingsband


Three-ality, Drie jonge vrouwen die worden geprezen om hun zangkwaliteit. Bekend om hun samenzang, harmonie en perfecte zuiverheid! Zij brachten een door Onno Krijn gearrangeerd Album uit ! " 't Minne " dat op 16 Februari 2009 uitkwam!

Onno Krijn die eerder arrangeerde voor oa Lionel Richie, Karin Bloemen en Anouk liep al heel lang rond met een verlangen om een album te maken met Nederlandstalige liedjes uit de middeleeuwen en renaissance en afgelopen jaar leek hem het juiste jaar om met dit prachtige project, "'t minne" te beginnen in samenwerking met Three-ality!Een mix van tientallen kleuren en stijlen van muziek die samengebracht zijn tot een bijzondere sound... Er wordt lovend gesproken over deze nog nooit eerder vertoonde mix van de Oud-Nederlandse taal en Wereldmuziek...Nynke Laverman: " Dat die meiden van three-ality steengoed kunnen zingen, dat wist ik al langer, maar met dit album verrassen ze me totaal in hun artistieke keuzes. Ze laten hierop horen dat ze naast knallende stemmen ook lef, humor en een eigenzinnige smaak hebben."

Frank Sanders: " Beeldend, bijzonder, hartveroverend... Een vakkundig medicijn voor een verloren ziel..."

Omroep Friesland (Willem De Vries): " Three-ality brengt een indrukwekkende, eigentijdse ode aan de middeleeuwen... Drie stemmen die gezamenlijk een spannend geheel vormen. Three-ality bewijst dat oude muziek niet saai hoeft te zijn. De jeugd heeft de toekomst, maar blijkbaar ook het verleden, bewijzen de drie jonge zangeressen van Three-ality op hun nieuwe cd."Informatie aanvragen over deze band