.

THREE-ALITY


danceclassics, funk, soul: 3 x zang + band (gitaar - bas - drums - toetsen - sax), als tape act, met piano of akoestisch/a-capella

Three-Ality is een krachtige soulband met een moderne touch en drie mooie dames! Een aantrekkelijk girl-trio met een sterke presentatie is de basis van deze band. Ondersteund door een strakke begeleidingsband brengt Three-Ality lekkere soul, funk & danceclassics waarin de vrouwelijke touch absoluut merkbaar is.

De drie zangeressen kennen elkaar van jongs af aan. Ze deden mee aan vele talentenjachten, festivals en theaterproducties met veel bekende Friese artiesten, waaronder Reboelje, Rients Gratama en De Kast. In 2002 won het drietal zowel de vakjury als de publieksprijs van het Friese songfestival Liet, met het lied Fûgelfrij, wat ook op single is uitgebracht. Een tournee langs Friese schouwburgen volgde, samen met o.a. Nynke Laverman. In datzelfde jaar deden zij ook mee met een tournee van de Nije Kast.In 2003 deed Three-ality mee aan een grote nationale theatertour, geleid en georganiseerd door Leoni Jansen. ‘Made In Holland' was een groot succes, met artiesten als Twarres, Edsilia Rombley, en Ali B. Samen met hem maakten zij het nummer ‘Ali Baba komt', dat op zijn succesvolle debuutalbum verscheen.
In september 2004 besloten de dames een band met eigen muzikanten op te richten. Ze vonden een aantal jonge getalenteerde muzikanten. Deze muzikanten hebben allemaal al een achtergrond in de funk, pop en soulmuziek. Ze speelden bijvoorbeeld eerder al met artiesten als The Proov, Julie (Idols) en in de voorprogramma's van Van Dik Hout en De Dijk.

Onder de naam Three-ality trad de formatie op in gelegenheden in met name het noorden van het land. Door het enthousiasme en de muzikaal hoge kwaliteit kreeg de band ieder publiek in de feeststemming. Dit komt door hun brede repertoire, dat bestaat uit oude en hedendaagse hits, die door de band in een nieuw funky jasje worden gestoken, met nummers van artiesten zoals Randy Crawford, Aretha Franklin, maar ook Destiny's Child en Alicia Keys.

 


demo THREE-ALITY

 

Three-Ality brengt momenteel een prachtig programma met middeleeuwse 'minne liederen' in hedendaagse arrangementen. Klik op de foto voor meer informatie.


THREE-ALITY 't MinneRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band