.

THE GOLDIES

 

contrabas/zang - mandoline/gitaar/zang - banjo/mondharmonica/zang - gitaar/mandoline/zang

 

'Golden Oldies', oftewel 'gouwe ouwe', staan centraal in het repertoire van De Goldies. Met hun bijzondere instrumentarium en meerstemmige zang weten ze een unieke eigen draai te geven aan zowel de bekende als minder voor-de-handliggende evergreens.

 

Stemmig op de achtergrond, of op de voorgrond uw gasten uitnodigend tot meezingen! De Goldies zijn uitermate goed inzetbaar op themafeesten als het gaat om: 'fifties', 'sixties', 'country', 'rock 'n' roll', 'amerikaans', 'truckers', 'landbouw', 'fourties', 'nostalgisch', 'ambachtelijk', 'bbq', 'kampvuur', ...

 

 

Doordat de band mobiel inzetbaar is, zijn De Goldies natuurlijk goed te boeken voor bedrijfsfeesten, recepties, bruiloften, boottochtjes, sportevenementen, openingen, winkelcentra, productpresentaties, congressen en alle andere evenementen waar een akoestisch en mobiel inzetbare band gewenst is.

 

Naast volledig akoestisch zijn De Goldies tevens versterkt te boeken (maar ook qua geluidsvolume houden ze het altijd gezellig). Kortom, entertainment op maat! De Goldies zijn al vele jaren professioneel actief en derhalve op elk gewenst moment inzetbaar.

• akoestisch

• mobiel

• ervaring

• 24/7 beschikbaar

• flexibel

 

 Informatie aanvragen over deze band