.

THE BATTLE OF BEATLES AND STONES


Avondvullende live show met twee tribute bands!

 

Het waren twee stijlen, twee werelden, twee bands die, diep in de vorige eeuw voor altijd de popgeschiedenis zouden beïnvloeden.

Ergens in 1963 hadden THE BEATLES hun definitieve doorbraak en niet lang daarna in hun kielzog de ROLLING STONES. Vanaf dat moment hoorde je als puber bij het 'kamp Beatles' of het 'kamp Stones'.

Toch blijkt achteraf dat de meeste Beatlesfans ook de verfoeide Stones wel konden waarderen en....... vice versa!

 

Beatles versus Rolling Stones.........

The Beatles waren de vrolijke lads die met hun lekkere deunen zelfs de ouders van de toenmalige jeugd nog wel konden bekoren. Maar de Rolling Stones kwamen er destijds hoe dan ook niet in! "Moeders, houd uw dochters binnen!" Te ruig, te harig, te heavy. De uitvinders van SD&R!

Dat ze met hun 'gevaarlijke' muziek een broodnodige portie pittig exitement in de toenmalige brave popscene injecteerden was bij de jongeren van toen meer dan welkom!

 

LIVE SHOW: THE BATTLE OF BEATLES AND STONES!

Twee uitstekende Nederlandse tribute bands hebben de koppen bijelkaar gestoken om je tijdens de liveshow 'The Battle of Beatles & Stones' mee terug te voeren naar die tijd. In één programma krijg je het beste van twee werelden te horen.

De catchy meerstemmige songs van The Beatles, hun ongekende creativiteit en expertimenteerdrang, de afwisselende muzikale meesterwerkjes en de kraakheldere gitaarsound staan in één programma tegenover de bluesgeoriënteerde vuige, gruizige sound van The Stones. De opwinding, de donkere kant van de menselijke ziel waar de Stones zich niet voor afsloten. Ook dit alles leverde een karrevracht aan meeslepende en memorabele nummers op die iedereen kent.

 

The Beatles worden in dit 'duel der groten' vertegenwoordigd door de Haagse band THE ELEPHANTS, een Beatles tribute zonder pruiken maar mét ballen

 

 

De Rolling Stones hebben in THE DEAD FLOWERS uit Schiedam een meer dan gedreven pleitbezorger.

 

Het is overigens best mogelijk dat de muzikanten van beide bands toch even een nummertje van elkaar spelen. En wat dacht u van het 'Stonesnummer' Yer Blues van The Beatles en de Beatlessong 'As tears go by' van The Rolling Stones? Aan het eind van de avond zouden de zaken best nog eens wat doorelkaar kunnen gaan lopen...........

En afterall, John Lennon en Mick Jagger waren destijds ook dikke vrienden.......Informatie aanvragen over deze band