.

SUE MORENO TRIO


(nightclub jazz: zang - live pianobegeleiding - baritonsax/fifties deejay)

Een zeer stijlvolle en chique act!

Sue Moreno's vocalen en podiumuitstraling zijn een weerspiegeling van de beste zangeressen en filmsterren uit de jaren vijftig. Sue heeft haar sporen in de muziek verdiend. Ze heeft vele nationale en internationale shows op haar naam staan, ze stond op diverse podia van Scandinavie tot aan Zuid-Europa en deed verschillende tours in Amerika. Ze is de frontvrouw van de veelzijdige rockabilly/countryband Sue and the Flaming Stars maar is hiernaast ook te zien in the Jack Million big band en werkt samen met artiesten als Marco Di Maggio en producers als Eddy de Clercq. Naast muziek heeft Sue ook haar bijdrage geleverd aan menig dans-, theater-, en filmproject.

Mikkel van der Meulen alias Mr.Mills werkt al sinds een aantal jaren samen met Sue Moreno en speelt verder in verschillende groepen als West Hell Three Plus Two, The Spinshots en de begeleidingsband van Jacqueline Taïeb. Verder is Mr.Mills deejay, gespecialiseerd in jaren '50/'60 muziek, en organisator van Amsterdam BeatClub. Hij begeleidt Sue maar brengt solo ook originele R&B ten gehore. Tevens verzorgt hij de muzikale omlijsting van de avond als spetterend DJ met crooners, nightclub-jazz, rock 'n roll.

Pianist Henk Jan Heuvelink voelt zich thuis in alle stijlen. Jarenlang speelde hij als huispianist in hotels langs de Nederlandse kustlijn, begeleidde hij diverse vocalisten en maakte hij deel uit van tubafunkband De Broeders en de jump’n jive formatie The Sing Sax & Swing Show. Een geheel nieuw hoofdstuk begint als hij wordt gevraagd voor de emorock band Incense, waarmee hij een jaar lang geheel rock ‘n roll door Europa tourt. Daarnaast is hij op diverse gebieden actief binnen de muziekindustrie. Zo werkt hij o.a. samen met de talentvolle Nederlandse singer songwriter Marike Jager. Met Sue Moreno keert Henk Jan terug naar de jaren ’50 en leeft hij zich uit in smooth nightclub jazz en indien gewenst in opzwepende swing en puntige rockabilly…!

 

 

Klik hier voor SUE & THE FLAMING STARS

 


demo SUE MORENO TRIO

 Repertoire van deze band/act bekijkenRecensies over deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band