.

SUE MORENO AND THE FLAMING STARSrockn'roll - rock-a-billy - country: zang - gitaar - standing bass - drums

Sue Moreno en haar band brengen ruige rockabilly en rock 'n roll gezoet met smeuïge latin, swing, blues, jazz en country. Dankzij de brede muzikale achtergrond en interesse van de vier leden, wordt er een mix van deze diverse muziekstijlen gespeeld met als basis de jaren veertig en vijftig. De muziek wordt met veel klasse, stijlvol en met verve gebracht. Door de brede oriëntatie staat Sue op zeer uiteenlopende festivals en locaties, van countryfestivals tot motorfeesten tot bruiloften tot zwoele zomeravond/jazz aangelegenheden. Ze stond geprogrammeerd op (inter-)nationale podia en vele Rock 'n Roll- en Elvis Presley-gerelateerde festivals.
Naast bekende en minder bekende covers van bijvoorbeeld Elvis, Julie London en Patsy Cline wordt ook eigen werk gebracht.

Als special guest verschijnt in haar show regelmatig de Italiaanse gitarist Marco Di Maggio is de perfecte muzikale partner van Sue. Deze Godfather of  the Sixstring is een begenadigd en veelzijdig instrumentalist. Hij is met name een gigant in rockabilly kringen en wordt door de internationale pers erkend als één van
‘s werelds besten binnen het genre. Door de flair waarmee hij deze specifieke kwaliteiten op het podium etaleert ligt een vergelijking met Brian Setzer, de beroemde gitarist/zanger van de Stray Cats voor de hand. Daarbij doen de vocale mogelijkheden van Di Maggio zeker niet onder voor z’n gitaarspel.

 

klik hier voor het SUE MORENO TRIO

 

rock-a-billy demo SUE MORENOInformatie aanvragen over deze band