.

SINGING DETECTIVES


(akoestische swingmuziek: zang/slagwerk - zang/bas - zang/gitaar)

Covers & Undercovers
Drie ervaren muzikanten brengen een swingend repertoire op akoestische instrumenten en met meerstemmige zang. Muzikale juweeltjes en tophits van de jaren ’20 tot nu, geven een feest van herkenning dat bij een breed publiek in de smaak valt.

Scene of the Crime

Singing Detectives is geschikt voor veel gelegenheden. De band verzorgt achtergrondmuziek bij onder andere beurzen, tuinfeesten en recepties of treedt meer op de voorgrond bij bijvoorbeeld een dansfeest, luisterconcert of bedrijfsfeest. Wat de gewenste sfeer ook is, Singing Detectives staat paraat om uw avond tot een succes te maken.

Modus Operandi
Door de akoestische opzet kan Singing Detectives ook in kleinere ruimtes een optreden verzorgen. Bovendien kan de band zich eenvoudig verplaatsen tussen het publiek. Zo is het mogelijk om de tafels langs te gaan of uw gasten muzikaal welkom te heten bij de entree.
Is er meer volume nodig, dan beschikt de band over een eigen geluidsset.


demo SINGING DETECTIVESCase Closed?
Bent u aan het speuren naar aansprekende live-muziek,  maar is de invulling nog een mysterie? Vraag naar Singing Detectives, dan is de zaak snel opgelost! 
Singing Detectives: Levende Muziek!
Detectives at the scene of the crime (eerst player hierboven stoppen)Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band