.

SERIOUS REQUEST BAND


Bezetting op maat

 

Deze 4 koppige band wordt qua muzikale bezetting aangepast op de aard van het feest. Tijdens het feest staan “menukaarten” met verzoeknummers op tafels. De gasten kunnen aangeven door middel van de Serious Request draaischijven welke muziek er bij welk set wordt gespeeld. Tijdens de pauzes zal de DJ de resterende verzoekjes draaien. De band speelt niet vóór het publiek maar mét het publiek! Het gaat om het feest! Het dak moet eraf.

 

Schrik niet als de muzikanten op te tafel gaan staan, publiek betrekken in de polonaise of de gasten plotseling mee laten zingen! De muzikanten beschikken over extra instrumenten waarmee de gasten ‘live’ mee kunnen spelen. Indien er bijvoorbeeld iemand niet muzikaal is zal de gitaar geen snaren hebben. Dus wel de beleving maar niet het “storend element”!

 

!! Van de gage wordt € 200,- gestort op de rekening van Serious Request + de pot op het podium.

Prijs: €3.445,-

 

Extra info

Alle prijzen zijn ex BTW, wachturen en reiskosten vergoeding maar inclusief licht en geluid tot 400 personen. Indien er op een feest meer dan 400 personen komen dan moet er worden overwogen of er extra licht en geluid nodig is.

De reiskosten worden berekend vanaf Groningen naar de plek van bestemming per optreden.

Inprikken op een aanwezige Front of House:
Wordt per event bekeken. Prijs wordt aangepast.

 

 Informatie aanvragen over deze band