.

SANDY GOEREE - Idols


Is op basis van inprikken op aanwezige geluidsinstallatie. Wel met eigen geluidstechnicus. Leveren van licht en geluid mogelijk, prijs is op maat.

 

Idols Star Sandy Goeree presents a tribute to: Anneke Grönloh, Bonnie St Claire, Corry Konings, Zangeres Zonder Naam, Tina Turner en vele andere!!! De 29 jarige Sandy Goeree, bekend van Idols vierde editie is “back to the roots”. Na ruim 10 jaar de frontvrouw van Diep Triest te zijn geweest bewijst Sandy met haar one women show dat de hele tent op de kop gaat met haar verbluffende acts en verkleedpartijen. In een ijzingwekkend tempo worden diverse artiesten op een komische manier gepresenteerd zowel visueel als vocaal, met de allergrootste meezingers die men graag hoort zet Sandy gegarandeerd de gehele tent op zijn kop.

 

De auditie van Sandy bij Idols ging niet onopgemerkt voorbij, de woorden van Gordon: Sandy is één brok dynamiek zijn dan ook compleet vertaald in haar show. De gehele show duurt ca. 30 minuten met een toegift van ca.10 minuten. Perfect voor tentfeesten, bedrijfsfeesten en discotheken.

Prijs: €1.495,-

 

Extra info

Alle prijzen zijn ex BTW, wachturen en reiskosten vergoeding en licht en geluid.

De reiskosten worden berekend vanaf Groningen naar de plek van bestemming per optreden.

 

 Informatie aanvragen over deze band