.

SAMSAM

akoestisch duo: gitaar/zang - accordeon zang

 

SamSam wordt gevormd door twee doorgewinterde muzikanten, die in de loop der jaren in diverse bekendere top 40 orkesten hebben gespeeld. Na een tijd de instrumenten in de wilgen te hebben gehangen hebben beide heren, Adriaan Hogenbirk en Gerrit de Vries elkaar gevonden en hebben ze besloten de draad van het muziekmaken weer op te pakken.

 

SamSam covered op geheel eigenwijze overwegend top-40 muziek uit de jaren 60 en 70. De nummers worden door henzelf bewerkt en in een verassend nieuw jasje gestoken.  
Het repertoire is overwegend Engelstalig, met enkele Duits- en Spaanstalige nummers. Ook spelen ze een aantal Ierse nummer. Ook Nederlandse repertoire van de 50er- en begin 60er jaren wordt niet geschuwd. Nostalgische nummers die met een knipoog worden gebracht.

 

 

Door de eigenzinnige - en soms onverwachte repertoirekeuze en de muzikale vertolking van de nummers weet het duo een geanimeerde sfeer te brengen op terassen, in café's, tijdens een straatfeest of braderie en tijdens privéaangelegenheden zoals een tuinfeest, receptie of verjaardag.

 

 

SamSam kan zowel geheel akoestisch als licht versterkt spelen. In akoestische vorm is het duo makkelijk in te zetten op verschillende plekken op een locatie. Een ontvangst van gasten bij de deur of een nummer op verzoek, mits tijdig doorgegeven behoren tot de mogelijkheden

 

Eén van de zeer aantrekkelijke kanten van SamSam is dat ze kwaliteit en sfeer leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het gaat de twee muziekanten niet zozeer om de verdiensten maar vooral om het muziek - en sfeer maken.

 

 Informatie aanvragen over deze band