.

SALT PEANUTS - Appellation Controlee

 

Proeverij met bijpassende muziek

 

EEN SMAAKVOLLE COMBINATIE
In samenwerking met een aantal wijnhuizen, wijnimporteurs en delicatessenzaken en cateringbedrijven brengt het trio SALT PEANUTS onder de titel 'Appellation Controlée' een programma met speciaal geselecteerd repertoire.

Stelt u zich voor: een wijnproef avond onder professionele begeleiding, met als side show een try-out van speciale kaasjes en andere delicatessen. Dit alles terwijl uw oren worden gestreeld door bijpassende, zongerijpte muziek. Meer kunt u uw gasten niet verwennen!

 

 

HET REPERTOIRE
Salt Peanuts brengt naast het standaard repertoire van vrolijke, weemoedige en swingende nummers (met meestal een nostalgisch randje) een heerlijke verzameling Franse chansons, Italiaanse meezingers en nummers met zwoele Braziliaanse ritmes. Hierbij zullen de wijn en de delicatessen nog lekkerder smaken.

 

 

U hoort tijdens het uitproberen van de heerlijkheden chansons voorbij komen van o.a. Michel Fugain, Edith Piaff, Serge Gainsbourg, Jean Ferrat, Dalidá. Nostalgische sonfestivalnummers zoals 'Poupée de sire poupée de son', 'Tous les garcons et les filles', 'Volare'. Nummers van Paolo Conte, de 'Mambo Italiano', 'One note Samba' en 'Boy from Ipanima'. Zomerser kan het niet!

 

DIVERSE VARIATIES MOGELIJK
Er zijn diverse variaties mogelijk op dit concept. U kunt een wijnproeverij boeken met of zonder delicatessen maar u kunt ook zelf uw proeverij organiseren. Al dan niet met een wijn adviseur. Salt Peanuts zal met hun 'Musique Fantastique' in alle gevallen de finishing touch zijn bij deze gelegenheid.

 

SAMENWERKING
Er wordt momenteel samengewerkt met o.a. wijnimporteur Bacchus uit Peize maar het is natuurlijk mogelijk om met een plaatselijk wijnhuis een afspraak te maken.

 Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band