.

RUBBER SOUL - allround sixties band

sixties band: gitaar/zang - drums - zang/gitaar - bas/zang

 

De gouden tijden van de popmuziek
De muzikanten van sixties band Rubber Soul maakten in hun lagere school tijd voor het eerst kennis met het fenomeen beatmuziek. Pakkende liedjes met felle gitaren die je lekker mee kon blèren. De top veertig stond er vol mee! Er werd fanatiek geluisterd naar zeezenders als Radio London, Radio Caroline, Veronica en Radio Luxemburg en er ontstond grote opwinding in de jonge harten van deze aankomende muziekliefhebbers als door John Peel aangekondigd werd dat de nieuwe single van de Beatles of de Rolling Stones voor het eerst gedraaid ging worden. Het waren de gouden tijden van de popmuziek waar de latere Rubber Soul bandleden voor de rest van hun leven aan verslingerd zouden raken.

 


Ep Oosting /Erik Hillenga

 

Rubber Soul - Beatles Tribute Band Rubber Soul begon een jaar of tien geleden met het instuderen van een compleet Beatles repertoire en trad daarmee honderden keren voor het voetlicht. De band was te zien bij privé-feesten en café’s en tijdens vele kroegentochten, buurtfeesten, Beatles events, straatfestivals, dorpsfeesten, sixties festivals en diverse voorprogramma’s (van o.a de legendarische Zombies en de Nederlandse Grupo Sportivo).

 


Anko de Hoop

 

Rubber Soul - Allround Sixties Band
Toch besloot de band onlangs z’n gezichtsveld uit te breiden. Ondanks het zeer afwisselende Beatles repertoire was er bij de bandleden en hun publiek soms het gevoel dat er nog erg veel moois van bands als The Kinks, The Who, The Byrds, de Stones en alle andere prachtbands uit die muzikale hoogtijdagen was blijven liggen. Daarom werd besloten het repertoire uit te breiden en de band naast de status van Beatles Tribute Band die van Allround Sixties Band te mee te geven.

 


Yntze Heida

 

De mooiste songs uit de zestiger jaren
Vanaf heden is de band Rubber Soul te boeken met een afwisselend feelgood repertoire opgebouwd uit de mooiste songs uit de zestiger jaren, die zowel het oudere als het jongere publiek aan zullen spreken. Een avondje Rubber Soul staat garant voor een authentieke sixties swingavond met veel goud van oud waar de spetters van af vliegen.

 

 


demo RUBBER SOUL

 


foto's en video: Tine Meinema/Daan OostingRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band