.

RUBBER SOUL - Beatles tribute

Beatles  tribute- en allround  sixties coverband: zang/gitaar - bas/zang - gitaar/zang - drums

 


demo RUBBER SOULRubber Soul is een allround sixties band die zich heeft gespecialiseerd in het spelen van Beatlessongs. Het repertoire omvat zowel nummers uit de begintijd van de FAB-four maar ook nummers uit latere perioden. Dankzij de afwisseling in songs blijft een optreden boeien.

De vier bandleden van Rubber Soul hebben hun muzikale roots in de zestiger jaren. Met gevoel voor de echte sixtiessound en in dezelfde line-up als hun legendarische voorbeelden zijn ze op zoek naar het frisse, ongepolijste en opwindende geluid van destijds. Een optreden van Rubber Soul is daardoor een spectaculair feest der herkenning. Reeds menige Beatlefan van vroeger kreeg -weliswaar met gesloten ogen- het gevoel alsnog een live optreden van hun vroegere idolen mee te hebben gemaakt. Shake-it-a-baby, TWIST AND SHOUT!

 


 

Het allround sixtiesrepertoire bevat een flink aantal prachtnummers uit de "gouden eeuw" van de popmuziek. Naast de Beatles komen ook de  Stones, de Kinks, de Who of de The Byrds, e.v.a. op authentieke wijze voorbij.

Muzikale energie, enthousiasme en speelplezier zijn de ingrediënten voor een ouderwets beatfestijn. Wie er toen bij was gaat uit z'n dak. Wie die mooie tijd heeft gemist zal zich verbazen (en gaat vervolgens ook uit z'n dak!).

 


The Batlle of Beatles & Stones!

Samen met Rolling Stones tribute band THE DEAD FLOWERS doet Rubber Soul de interessante liveshow 'The Battle of Beatles & Stones'. Beide bands met het beste van twee werelden in één avondvullend programma!

 

 

Waar speelde Rubber Soul o.a.:

- in het FC Utrecht stadion ter gelegenheid van de europacupwedstrijd tegen Liverpool

- Op het '50 years ago' event in Lisse tgv het enige Beatles optreden ooit in Nederland

- Op de Alkmaarse Beatlesdag

- In het buitenland: België, Frankrijk, Italië, Duitsland

- Voor veel culturele organisaties en tijdens stads- en dorpsfeesten

- Voor de Morgan Sportscar club

- Voor de Austin Healy club

- Op ontelbare privéaangelegenheden en in vele café's en kroegen

- Bij de opening van het nieuwe Beatles Museum in Alkmaar

  

Rubber Soul heeft een samenwerking met het Beatles museum in Alkmaar en wordt daar erkent als waardig vertolker van het Beatles repertoire. U kunt als organisator van een sixties- en/of Beatles event het museum uitnodigen om aanwezig te zijn bij een optreden, met een prachtige stand met bijzondere Beatles CD's, DVD,s, boeken, posters, T-shirts, en allerhande andere Beatles gadgets. Dit geeft extra ambiance en zorgt voor een perfecte Beatles sfeer. Een bezoekje aan dit bijzondere museum is voor de liefhebber natuurlijk een must!

 

It was 50 years ago event Lisse met Rubber SoulRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band