.

RONDJE DOE MAAR

Doe Maar tributeband: leadzang - bas en zang - toetsen en zang - zang en gitaar - percussie/drums/zang

 

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar-Tribute band! In geheel eigen stijl en gepast tenue, brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn.

Rondje Doe Maar bestaat uit: Bart Wientjens (leadzang), Matto Kranenburg (bas en zang), Kees van der Zijden (toetsen en zang), Leo Sinot (zang en gitaar), Jens Kerkhoff (percussie) en Danny de Neef (drums en zang). Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. Kane en De vrienden van Amstel Live band.

De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst.

 

 

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’ 32 jaar’, ‘De bom’ e.v.a. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig.

Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”
Rondje? Doe Maar!

 Informatie aanvragen over deze band