.

RADIO ACOUSTIC


semi akoestische feest- en sfeerpop: zang/gitaar - zang/contrabas - zang/gitaar - drums/zang

UNPLUGGED & ONVERVALST!

RADIO ACOUSTIC speelt unplugged oftewel lichtversterkt. Op drums en versterkte akoestisch gitaar, contrabas en met zangeres speelt de band met pittig en veelal meerstemmig zangwerk de grote hits van de jaren vijftig tot heden. Bekend en toch verrassend want alles wordt gebracht in een eigen semi-akoestisch arrangement!

 

 

RADIO ACOUSTIC is opgericht in 2005 en heeft de afgelopen jaren op zeer succesvolle wijze optredens in Nederland, België en Duitsland gedaan. Na meer dan vijfhonderd optredens weten Jenny, Daniel, Martijn en Richard als geen ander hoe ze een feestavond op de ideale manier in moeten vullen. Zij brengen een breed repertoire van grote hits uit vooral de Engelstalige popmuziek van de afgelopen 50 jaar, bekend en toch verrassend nieuw. De band gaat hierbij voor de hoogste kwaliteit.

 

 

RADIO ACOUSTIC speelt op kleine tot grote particuliere feesten en bedrijfsevenementen, sfeervol op de achtergrond op intieme locaties als het Amstel Hotel in Amsterdam of volop in de spotlight voor een groot publiek op grote bekende locaties als het Beatrix Theater in Utrecht.

 

RADIO ACOUSTIC beschikt over een professionele geluid- en lichtinstallatie voor optredens t/m 250 personen. Voor grotere gelegenheden kan uiteraard een geschikte installatie gehuurd worden. De akoestische opzet staat het toe om het geluidsvolume aan elke gelegenheid aan te kunnen passen.

 

Als RADIO ACOUSTIC - LITE kan indien gewenst met zeer aangepast volume (tot 100% akoestisch) ook een rustiger repertoire met meer achtergrond muziek worden gebracht. Natuurlijk behoudt u hierbij de feestwaardigheid van deze band.

 

 

RADIO ACOUSTIC speelde o.a. voor:

Akzo Nobel  Vitalis  KPN  DHL  Rabobank  TNO  Tetterode Nederland BV  Uitgeverij Luiting-Sijthof  Koninklijke Luchtmacht  GGZ  Technische Universiteit Delft  UWV  Nederlands Scheepvaartmuseum  Taat Business Events  Gemeente Delft  Leids Universitair Medisch Centrum  GE Equipment Services  Nijmeegse Vierdaagse  De Gieser Wildeman  Loomans  Carrier Com.wonen  Kring-apotheken Nederland  OC&C Strategy Consultants  Gemeente Wassenaar  ANWB  Opmeer Drukkerij  Volvo  SPAR InternationalRepertoire van deze band/act bekijkenReferenties van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band