.

QUEEN FOREVER

Queen tribute band: zang - gitaar - toetsen - bas - drums - achtergrond zang + ev zangeres

 

De Queen tribute band QUEEN FOREVER zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie worden vertolkt.

Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voert zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat deze band klinkt als Queen schromen de muzikanten ook niet om er uit te zien als Queen. Geweldig voor het show element.

 

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede Freddie Mercury. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden.

 

Timothy Drake as Freddy Mercury

 

Naar aanleiding van dit succes is Queen Forever opgericht en heeft de band inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico.

Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te zingen, wat iets zegt over zijn geloofwaardigheid als Mercury.

 

QUEEN FOREVER een act die je moet zien, horen en ervaren!


 


QUEEN FOREVER is een band met koninklijke uitstraling, bestaande uit louter topmuzikanten. De band maakt z'n naam als één van de allerbeste Queen tributes meer dan waar en heeft als extra feature de mogelijkheid om de unieke uitvoering van het Barcelona duet van Freddy Mercury en Montserrat Caballe (Linda Kinsbergen) weergaloos voor het voetlicht te brengen.

Timothy Drake is in z'n eentje (ev. samen met Linda) ook als tapeact te boeken.

 

 Informatie aanvragen over deze band