.

PICO BELLO

 

                       animatie acts: 1 of meer acteurs


Picobello biedt zeer uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van animatie. Alle acts worden gedaan door zeer ervaren acteurs die gewend zijn om op de meest uiteenlopende plekken het publiek in allerlei onverwachtte gedaantes te amuseren, te verbazen, te laten huiveren of te laten lachen. Bijna alles is mogelijk: een dronken ober of een zwerver, twee edellieden of Franse gendarmes, een levend beeld, griezelige zombies of security boys en nog veel meer. Kijk voor alle mogelijkheden op de site van Bands & Acts bij het genre "Animatie".

  

FRANSE GENDARME
Deze Franse gendarme kunnen u vele manieren van dienst zijn.
Uiteraard gebeurt dit op ludieke wijze. Zeer leuke act die altijd  aanslaat.Deze act is ook te boeken als loopact en zaal act.
( winkelcentra en braderie enz. )
Prijs 365.00 Duur optreden  60 min


 
MR. & MEVR. DE WIT Levende Standbeelden
Deze bij-de-tijdse figuren passen in ieder hedendaags dekor... Een drukke winkelstraat, Een etalage, Gewoon ergens bij de ingang voor de ontvangst van de gasten of in een buhne setting met  decoratieve ellementen...Kenmerk: Humor - Fascinatie - Verwondering...

 
SIMPELE HENKIE 
Onze Henkie komt misschien een beetje dom en simpel over, wel dat is hij dan ook wel een beetje.
Henkie leeft in zijn eigen wereldje en is zich nergens van bewust.
Henkie heeft altijd zijn tas bij zich en niemand mag er aan
komen, zelfs niet naar kijken.Maar als u zijn vertrouwen weet te winnen, laat hij graag de inhoud van zijn tas zien (voelen)

 

DUO DOODGEWOON
Deze dames van het schoonmaak bedrijf "het komt goed"zijn echte kanjers. Ze kunnen werken als paarden, als ze willen. De 2 schoonmaaksters houden wel van een feestje, daar zullen uw gasten snel achter komen.


 
DE ZWERVERS
Deze zwervers mogen zeker niet ontbreken aan uw Franse themafeest. U kunt deze boeken als entree act en zaal act. Maar ook op braderieën komen ze tot hun recht. 

 
DE EDELMANNEN
Deze 2 Edelmannen worden op ieder feest uitgenodigd. Ze zijn erg populair, om het maar zachtjes uit te drukken. Te boeken als entree act en zaal acts en overal waar feest is.  

 
DE BESTE DRONKEN OBER VAN NEDERLAND
Deze Dronken ober is een voorbeeld van goeie animatie.
Hij speelt goed in op het publiek en weet precies hoe ver hij kan gaan. Uw gasten zullen na afloop verbaast zijn dat hij zijn ledematen niet gebroken heeft
Iedereen die deze act ziet, begrijpt dat deze ober de
beste van Nederland wordt genoemd. 

 
MOVING TABLES
Te boeken voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen. Moving Table Acts zijn beweegbare tafels, waarbij het kostuum en de talenten van de speelster/speler en de aankleding van de tafel een thematisch geheel vormen.
Moving Table Acts kunnen worden afgestemd op speciale gebeurtenissen, evenementen en personen. 

 
MUMMIE  ACT
Dit is echt een wereld act. Nadat de Mummie uit de sarcofaag wordt getild, gaat hij op liefdespad. Hij gaat tussen het publiek op zoek naar een mooie vrouw.
Het is een act met horror, maar vooral veel humor en dat maakt deze act geschikt voor bijna alle gelegenheden.  

 
DE BOBBY,S
Deze bobby,s kunnen u goed van dienst zijn. Maar ook kunnen zij uw gasten ontvangen bij de deur. Uiteraard gebeurt dit op ludieke wijze. Zeer leuke act die altijd aanslaat. Deze act is ook te boeken als loopact en zaal act.
Zeer geschikt voor winkelcentra en braderie enz. 

 
DE FUNFARE
De Funfare is een minifanfare met veel humor, "silly walks" en hippe muziekjes: een visueel en muzikaal opvallend en vermakelijke act. Met hun bonte en vrolijke verschijning trekken zij de aandacht en weten iedereen te verblijden en te verrassen. Er ontstaat een gezellige sfeer met lachende mensen, dansende en meelopende kinderen. Zodra de Funfare voorbij komt staat iedereen er voor stil of houdt op met praten, kijkt verbaasd en lacht..... 

 
MISTER ICE CREAM
Vanuit de authentieke Maras ijston bied de in originele klederdracht uitgeruste Mister Ice Cream zijn verrukkelijke ijs aan de gasten aan.Voordat Mister Ice Cream echter zijn exclusieve ijs aan zijn watertandende publiek prijsgeeft, wordt door Mister Ice Cream een fenomenale show opgevoerd.
Al goochelend en jonglerend weet Mister Ice Cream jong en oud binnen enkele seconden met zijn show en verfrissende heerlijkheden te fascineren.
En als de gast van zijn ijsje wil genieten dan ziet hij ze vliegen...althans zijn ijsje,Tja, Mister Ice Cream is zo vlug als water. 

 
ROBOT 3002
Deze Robot is niet te vergelijken met zijn collega Robot"s. Het typerende van deze Robot is, dat hij veel contact zoekt met de gasten en op een bijzondere wijze communiceert. Deze act duurt 25 min.
Deze Robot kan heel goed ingezet worden op uw beurs, opening etc.  

 
THE SECURITY BOYS
De overdreven brede security boys nemen hun werk uiterst serieus. Niemand zal ongecontroleerd de zaal binnenkomen, iedere gast moet dan ook door de speciale security poort lopen. Uiteraard zullen de security boys tot grote verbazing van de
gasten allerlei vreemde voorwerpen bij hun aantreffen.  

 
DE ZOMBIES
Deze entree act mag niet ontbreken aan uw horrorparty. Deze act is met entreepoort en is te boeken met de zwarte weduwe, die de gasten een welkomstdrankje uitserveert in de vorm van een buisje met bloed.......... 

 
PROMO TEAM
De dames (Heren)  promoten alles wat los en vast zit. Als Leontine en Jacqueline eenmaal bezig zijn, dan zijn zij niet meer te stoppen.
Deze act is te boeken als, zaalact, in winkel centra's en op beurzen.  

En nog veel meer..............

Informatie aanvragen over deze band