.

MARCO ROYAL


Op professionele en ludieke wijze zorgt Marco Royal voor magische interactie met het publiek waarbij men geniet van de verwondering, vingervlugheid en onbegrijpelijke illusies. Marco weet precies hoe in te spelen op het publiek om het uiterste eruit te halen. Hilariteit, verbazing en interactiviteit zijn tijdens zijn optredens dan ook belangrijke ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

 

 

Tafelgoochelen

Tijdens het tafelgoochelen loopt Marco Royal tijdens een feest of evenement tussen de mensen waarbij de magie vaak in de handen van de toeschouwers plaatsvindt. Verbazingwekkende momenten, humor en interactie zorgen voor een enorme onvergetelijke impact bij de gasten. Tafelgoochelen wordt tevens regelmatig ingezet tijdens beurzen. Hierbij worden voorbijgangers naar de stand van de opdrachtgever getrokken door middel van indrukwekkende korte magische effecten.


Kindershow

Een spetterende kindershow boordevol goocheltrucs waarover de kinderen nog lang zullen na praten! Met de vrolijke en gezellige “Mega Magic Goochelshow” is men verzekerd van een succesvol kinderfeest! Tijdens de interactieve show worden de kinderen intensief betrokken bij de wonderlijke gebeurtenissen. Ook de kinderen zelf gaan toveren! Met de magische toverspreuk die de kinderen gaan leren is niets meer wat het lijkt.Magic Workshop

Ben je ook nieuwschierig hoe het allemaal werkt? Neem een kijkje achter de schermen en leer tijdens de "workshop goochelen" de kneepjes van het vak. Ontdek hoe ook jij voor groepen mensen kan goochelen! Je krijgt tips en uitleg over misleiding, presentatie en goocheltechnieken. De cursus wordt vanzelfsprekend aangepast aan de doelgroep waardoor deze geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen kan aan het einde van de cursus een korte show geven voor familie, collega's of klasgenoten.


Animatie Typetjes

Topvermaak en ideale icebreaker bij binnenkomst: een beveiliger, dronken ober of een lakei als typetje die uw gasten verwelkomt op ludieke wijze. Met een typetje kunt u de drempel verlagen, het ijs breken en het feest bij binnenkomst al laten beginnen. Humor en interactie staan centraal in deze act. Een komisch begin van uw evenement waarbij uw gasten op een originele, komische en soms bizarre wijze uw feest zullen betreden.Informatie aanvragen over deze band