.

LINKE SOEP


pop-rockcovers - top 100 band: drums - bas/zang - zangeres - gitaar - toetsen/zang


Linke Soep is een veelzijdige, 5-persoons "top 100 aller tijden" coverband met zangeres.  Linke Soep speelt veel verschillende muziekstijlen, variërend van rustige achtergrondmuziek tot heftige rock, met daartussen nederpop, pop, ska, swingend, enz, enz.

Zij spelen veel bekende maar soms ook verrassende hits uit de afgelopen decennia, wat een avondje Linke Soep tot een waar feest maakt. Linke Soep is door haar brede repertoire geschikt voor o.a.:  - bruiloften en personeelsfeesten - cafe's en kermissen - discotheken en  jeugdsozen - verjaardagen en studentenfeesten - etc, etc.

LS heeft op dit moment een repertoire van zo'n 8 uur muziek! U kunt dus zelf een selectie maken van de nummers die u het meest aanspreken, waardoor hun muzikale bijdrage "op maat gesneden" is voor uw feest. Zo kan het dus zijn dat er tijdens een receptie ballads en easy listening wordt gespeeld, in het café het publiek op rockmuziek wordt getrakteerd, en dat tijdens een bruiloft, kermis  of personeelsfeest het dak er af gaat bij de swingende nummers.

Het advies van de band: een combinatiegerecht van ballads, rock en swingende nummers. Dit valt bij iedereen in de smaak!  Aan u de keuze...

Linke Soep werkt met professionele geluid- en lichtapparatuur zodat de show en het geluidsvolume aangepast kunnen worden aan uw wensen.
demo LINKE SOEP

 Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band