.

KEES VERSLUYS - Elvis tribute


Elvis Presley tribute: zang met concerttape of live band + ev. showgirls


Het mag gezegd worden, Kees Versluys weet als geen ander hoe bijzonder het is om in de huid van één van zijn grote sterren uit het muziekverleden te stappen.

Songs met power, rock & roll nummers die swingen, ballads vol emotie. Dit alles komt voorbij in een energieke Highclass Show, waarbij de originele vertolker in ieders gedachten zal zijn. Deze live performance is van een zeer hoog niveau.

Als de begeleidende band bij een show wordt geboekt kunt U er zeker van zijn dat de sfeer die men kent uit de begintijd van Elvis zeer dicht wordt benaderd! Rock'n roll zoals die ooit heeft geklonken tijdens de '69 in person show.Vooral op de grotere podia heeft de live performance zijn enorme succes bewezen. Er zijn toeschouwers die kunnen vergelijken en de show van Kees Vesluys hoger waarderen dan gerenomeerde shows uit Amerika

De Viva Las Vegas (tribute) show is een spin-off van een grote dinnershow, waar songs van Elvis een zodanig succes hadden, dat deze nu ook als een op zichzelf staand thema geboekt kunnen worden.
Aan elk detail is gedacht en het van edelstenen letterlijk schitterend pak is zeer het bekijken waard. En welke dame bemachtigt uiteindelijk het felbegeerde zijden sjaaltje.......?

Voor vele grote zalen of intieme kleinere lokaties is deze live performance zeer geschikt. Fanclubs, bedrijfsfeesten of Uw corporate promotion party, deze Highclass Act is voor Nederland echt uniek.

 

 

 

ANDERE TOPACTS VAN KEES VERSLUYS:

SUPERSTARS OF LAS VEGAS NIGHTS

 

SUPERSTARS OF ROCK 'N ROLL


 

 Informatie aanvragen over deze band