.

HENK DE GEUS - troubadour liedjeszanger

 

AKOESTISCH MUZIKAAL ENTERTAINMENT IN VELE SMAKEN

klik onderaan de pagina voor het zeer uitgebreide repertoire

 

 


Troubadour                                 Liedjeszanger                           

 

 

Zanger-gitarist Henk de Geus speelt al jaren op allerlei feesten.(bijna altijd onversterkt en voor een betaalbare prijs!) Hij heeft een uniek zang- en gitaar- repertoire ontwikkeld. (soms ook met mondharmonica) Hij kent héél veel bekende popliejes , zingt liedjes in diverse talen - natuurlijk ook Franse chansons maar ook de alleroudste nederlandstalige liedjes....jazzsongs etc.etc.

 

 

In de privésfeer maar ook op feesten en evenementen is Henk de Geus een graag geziene gast. Hij zwerft als een ware troubadour tussen de mensen en stemt zich per liedje af op het groepje waar hij op dat moment bij staat. Al pratend en zingend gaat hij rond en zo ontstaat al gauw een gezellige en losse sfeer - waarin hij aan bijna iedere muzikale wens kan voldoen. Roep een titel - grote kans dat Henk 'm kent!

 

 


Stijlvol                                         Zeemansliederen

 

 

Ook bestaat de mogeljkheid om het optreden geheel of gedeeltelijk, discreet versterkt vanaf een vaste plek te doen. Henk kan eigentijds gekleed verschijnen maar ook (met gedeeltelijk aangepast repertoire) als scheepsmuzikant ,in middeleeuws troubadours kostuum of in smoking. Henk treedt ook op in verschillende combinaties: naast solo ook duo, trio of kwartet. Zijn collega's hebben vergelijkbare kwaliteiten en bespelen instrumenten als contrabas, accordeon, piano, gitaar of viool.

 Repertoire van deze band/act bekijkenReferenties van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band