.

FRESH

 


Bezetting: Zangeres, Gitaar/zanger, Bassist, Drums en Keyboard/zang

 

Fris, vernieuwend, jong en uitdagend, is de korte omschrijving die je Fresh kunt geven. Fresh bestaat uit 5 jonge enthousiaste en zeer talentvolle muzikanten die hedendaagse covers spelen uit de jaren 90 en de zeroes (00,s). Anders dan anders!

 

Anders omdat je niet het geijkte coverwerk uit de jaren 80 en 90 hoort wat je bij zoveel party en coverbands tegenkomt. Niet anders omdat de herkenning van de covers groot blijft. Meezingen met Lady Gaga maakt Fresh opvallend en uitdagend. Fresh blijft bij de tijd en speelt vooral de grootste hedendaagse ‘nu’ hits!

 

Fresh speelt die nummers die door DJ’s veelal gedraaid wordt maar door bands vaak wordt vermeden. Ook Fresh valt wel eens terug in tijd maar dan wel met bijvoorbeeld met een medley van Michael Jackson. Welke band hoor je dat nu spelen? 3 x 45 minuten.

Prijs normaal €3495,- nu introductieprijs €2.995,-

 

Extra info

Alle prijzen zijn ex BTW, wachturen en reiskosten vergoeding maar inclusief licht en geluid tot 400 personen. Indien er op een feest meer dan 400 personen komen dan moet er worden overwogen of er extra licht en geluid nodig is.

De reiskosten worden berekend vanaf Groningen naar de plek van bestemming per optreden.

Inprikken op een aanwezige Front of House:
Wordt per event bekeken. Prijs wordt aangepast.

 

 

 Informatie aanvragen over deze band