.

FRENCH CONNECTION


Bezetting: 3 stemmen, 2 gitaren en 1 contrabas

French Connection  is veelzijdig, speelt een zeer breed repertoire en speelt akoestisch of versterkt, op de achtergrond of in de spotlights.
Er zijn weinig gelegenheden waar het trio French Connection niet op zijn plaats is.

Het repertoire bevat gypsy-jazz, dixieland, ballads, rythm & blues, jump & jive, rock & roll, twist, belcanto, chansons, bossa nova, mariachi salsa, samba, merengue, tralalando, mambo, calypso, pop, soul, funk, ska, country, foxtrot, tango, wals, jazz-wals,Engelsewals.

Maar niet de muziek alleen maakt French Connection veelzijdig. Met ruim tien jaar ervaring en een presentatie die varieert van bescheiden tot lichtelijk absurd, speelt het trio moeiteloos in op iedere zaal en elk publiek. Daardoor is ieder optreden tegelijk fris, speels en passend.
De muziek en presentatie van French Connection lenen zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten.

Wanneer het trio akoestisch speelt is het net zo mobiel als de gasten en heeft het ideale volume voor kleine zalen, een terras of de begeleiding van diners. Voor een groter publiek beschikt French Connection over een eigen installatie, waarmee het trio ook versterkt altijd verzorgd en verrassend compleet klinkt.
demo FRENCH CONNECTIONInformatie aanvragen over deze band