.

DE BIET

sixties band: zang/gitaar - gitaar/toetsen - drums/zang - bas/zang

 

DE BEAT SENSATIE UIT AMSTERDAM OOST!

Al tien jaar lang zorgt De Biet voor blije gezichten, voetjes van de vloer en het terughalen van verloren gewaande gevoelens. De Biet is een unieke coverband. De vier muzikale vrienden uit bands van oa Jacco Gardner, Moss, The Silhouettes, The Wild Raspberries en Lola Kite spelen enkel repertoire uit de jaren zestig en doen dit op authentieke instrumenten (denk aan een klein jazz drumstel, Epiphone gitaren, een Philicorda of Farfisa orgeltje) en met een samenzang en energie die het publiek het gevoel geeft echt terug te zijn in pak 'm beet 1967.

 

Keep on running - Specer Davis Group

 

Het repertoire, dat uit zo'n kleine tachtig nummers bestaat, staat bol van herkenbare titels.  Van The Beatles tot Motown, van The Kinks tot The Beach Boys. Daarnaast is er ook altijd ruimte op de setlijst voor  verrassende, obscure titels uit de schatkamer van dit onuitputtelijke decennium.

 

The life I Live - Q65

 

Misschien kent u De Biet van Koninginnedag, waar zij vanaf het prille begin te zien zijn op de Hogeweg in Amsterdam, of van een van de vele feesten en partijen die zij tot een  waar festijn wisten te maken. Ervaar de jaren zestig opnieuw, met de beatsensatie uit Amsterdam Oost!

 

De Biet tijdens een concert op (toen nog) koninginnedag

 

Astronomy Dominé, één van de allereerste Pink Floyd nummers
Informatie aanvragen over deze band