.

CARLO EN RAY


Humoristisch Ned.talig muzikaal entertainment: zang - toetsen - minidisc

Carlo & Ray hebben ondanks hun “moeilijke” verleden een fantastische carrière opgebouwd in de showbusiness! Op vele feesten ging het dak eraf!.
Hun muzikale carrière loopt  nu  zo goed, dat toetsenist Ray ontslag heeft genomen bij garage “Ronnie”  en zanger Carlo zijn meningsverschil met de reclassering heeft bijgelegd.

Wat kunt u verwachten tijdens een optreden? Carlo & Ray weten een enorm gezellige en uitbundige sfeer te creëren op een feest of evenement. Niet alleen door het uitgebreide repertoire van Nederlandstalige meezingers, maar ook door hun komische teksten. Deze teksten gaan over illegale handel en moeizame huwelijken , maar ook (indien gewenst) over uw bedrijf, gasten, jubilaris, bruidspaar etc. Kortom: Carlo & Ray maken hun optreden graag op maat voor u.

Zij passen dan ook makkelijk teksten en anekdotes in die u graag in het programma terug wilt zien. En jawel, Carlo kan desgewenst op zijn geheel eigen  wijze de presentatie van uw feest op zich nemen!

Carlo kan degewenst ook z'n huidige ex Sharona meenemen. Binnenkort over deze speciale mogelijkheid meer op deze pagina.


 

Enkele reacties op optredens van Carlo & Ray:

“Eerst lette ik goed op mijn tas en portemonnee, maar na twee liedjes hadden ze mijn vertrouwen gewonnen.”

“Het is prachtig om te zien dat zulke jongens toch nog goed terecht zijn gekomen en mijn familie zelfs aan het dansen hebben gekregen!”

“Ik luister thuis alleen naar klassieke muziek, maar aan het eind van ons personeelsfeest zong ik met tranen in de ogen Een beetje verliefd mee.”

"Doordat je als publiek deelgenoot wordt gemaakt van al hun ellende en strubbelingen, verbleekt je eigen sores als sneeuw voor de zon".
demo CARLO & RAY


Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band