.

BROTHEL BROTHERS


feestpop & -blues: zang - gitaar - gitaar - bas - drums - toetsen

 

"The Brothel Brothers and The Maradona's have been setting parties on fire since 1986.The five singers and four musicians combine musical versatility with showbizz instincts that were formerly unknown to planet earth!"

 

FF serieus! The Brothel Brothers bestaan dus sinds 1986 en leggen zich toe op het spelen van covers. Toch is het een originele band, omdat nimmer getracht wordt een nummer te kopiëren. De eigenzinnige muzikanten van deze band spelen andermans composities op hun eigen wijze. In de beginjaren waren dit vooral de R&B en R&R nummers van o.a. Carl Perkins, Doctor Feelgood, Arthur Alexander en de Rolling Stones.

The Brothel Brothers spelen immers vooral op feesten en in dansgelegenheden. Swing en opbeurende vibraties zijn dan erg belangrijk. In de loop der jaren en na enkele wijzigingen in de bezetting is de muzikale vakkundigheid aanzienlijk toegenomen en is het repertoire verder uitgediept. De fusie, begin 1992, met de Maradona's heeft het accent verschoven naar meerstemmige zang en heeft gezorgd voor de toevoeging van kleurrijke en exotische percussie.


The Brothel Brothers & The Maradona's live in de Kroeg van Klaas:
GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD!Anno nu zijn de The Brothel Brothers een zeer veelzijdige feestband geworden ook al is alleen Peggy Maradona nog van de partij maar dan wel in volle glorie!. Als deze band ergens komt is het al gauw FEEST. Zonder de roots te verloochenen spelen zij ook nummers van The Beach Boys, Kirsty McColl, Neil Young, The Nitty Gritty Dirt Band, Jonathan Richman, Bob Dylan en vele anderen, zo'n honderdzestig in totaal.
Komt dat zien, komt dat horen !!! LET'S DANCE !!!

 demo BROTHEL BROTHERSRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band