.

ALL THE BEST


allround trio: zang/gitaar - toetsen/accordeon/sax/zang - contrabas/bas/zang + ev. zangeres Jacqueline Aronson - drums/percussie


‘All The Best’ maakt muziek in de traditie van de Volendamse school, oneerbiedig ook wel de palingsound genoemd. De band klinkt net zo smooth als BZN, de vroegere Cats en als de talloze momenteel zeer populaire Volendamse artiesten zoals Jan Smit en Nick & Simon.  

Met de presentatie van dit nieuw gevormde muziekgezelschap heeft Nederland er een klinkende topper bij! Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben, bent u verzekerd van enkele uren topvermaak.


‘All The Best’ biedt een uitgebalanceerd akoestisch geluidsbeeld, geschikt voor ieder soort evenement of feest. Een volume waarbij een conversatie nog gewoon mogelijk is, een muzikale ‘swing’ waarbij het moeilijk stilzitten is!

 


Het omvangrijke repertoire omvat de meest uiteenlopende wereldstukken. Van heerlijke luisterliedjes tot pittige danspartijen. Alle toppers komen langs.


‘All The Best’ treedt ook op met zangeres Jacqueline Aronson (zie hieronder) en voor de grotere partijen/feesten kan het trio aangevuld worden tot kwartet met een slagwerker/percussionist.

 


demo All The Best

 


ALL THE BEST wordt gevormd door: 

John Meijer:
gitaar en zang. Is o.a. de ex-gitarist van BZN en heeft als bandleider van ‘Next One’ jarenlang getoerd met George Baker, Harry Slinger, Anny Schilder, Piet Veerman en Jan Smit.

Dick Plat:
toetsen, accordeon, saxofoon en zang. Is de componist van de evergreen ‘Mooi Volendam’. Hij was bandleider van Canyon en Left Side. Hij versterkte daarna ruim 20 jaar lang de gelederen van BZN en heeft met deze meest populaire band van Nederland de gehele wereld gezien. Zijn bijdrage aan ‘All The Best’ is even divers als muzikaal verrassend.

 


Fred Snel:

contrabas, basgitaar en zang. Heeft als vaste begeleider gewerkt met Don McLean, Thérèse Steinmetz, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Marco Bakker, Gerard Cox, Mini & Maxi en vele anderen
Jacqueline Aronson:
volgde een gedegen zang- en dansopleiding, zowel klassiek als jazz en modern, studeerde aan de Kleinkunst Academie en had jarenlang spellessen van Petra Laseur.

Jacqueline speelde in het theater onder andere in de musicals 'Cats', 'Sweet Chartity', 'Revue Revue' en in de musical 'Chicago' waarin zij vele malen de hoofdrol overnam van Simone Kleinsma. Zij acteerde in de comedies 'De Humorist' en 'Non Actief'. In 2004/2005 speelt zij de rol van Irene Roth in de musical 'Crazy for You'.

Op televisie speelde zij diverse gastrollen in onder andere 'Goede Tijden Slechte Tijden', 'Onderweg Naar Morgen', 'Goudkust', 'Oppassen!' en 'Sam Sam'. Daarnaast presenteerde Jacqueline bij Veronica verschillende spelprogramma's.

Ze scoorde met de meidengroep Exposure een top 40 hit met de single 'Teddy Bear'. Jacqueline treedt sinds mei 2000 regelmatig op met haar band Luigi's. In het land presenteert zij jaarlijks de uitreiking van 'de Gouden Notenkrakers'.Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band