.

ABBACZ - Abba tribute band

2x leadzang - keyboards - gitaar - bas - drums - 2 x backing vocals

 

Tsjechië staat al enige tijd bekend om z'n meer dan uitstekende tributebands. Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag?

De vroegere drummer van deze band, Pavel Fisar, is onlangs gestart met het ABBACZ tribute project. Deze tributeband heeft inmiddels bewezen kwalitatief gelijkwaardig te zijn.

 

Alle greatest hits!
De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBACZ zal iedereen met hun weergaloze vertolking van het Abba repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.


100% live!
Daarbij wil AbbaCZ absoluut een topshow neerzetten! De band streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen of playbacks.

 

Perfecte show!
AbbaCZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht. AbbaCZ is Abba zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een uitbundige sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet.

 

AbbaCZ betekent dat Abba terug is van weggeweest!


Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band