.

AARON STONEBEAT


pop/rockcovers: zang/acc. of el. gitaar + zelfingespeelde tapes


Marc van Oppen alias AARON STONEBEAT maakt al zo'n 25 jaar muziek en één van de dingen die hij altijd erg leuk heeft gevonden, is het spelen van bekende nummers; zang en akoestische gitaar.

Na verhuisd te zijn van zuiden des lands naar het hoge noorden zocht hij een nieuwe band. Maar toen dit niet echt lukte besloot Aaron machines en apparaten te gaan gebruiken om een band te simuleren, zodat hij de enorme hoeveelheid songs die hij kende als zanger/gitarist in z'n eentje toch 'full sound' voor het voetlicht kon brengen.

Zang, gitaarbegeleiding en solo's worden 100% live gebracht. Okee, je kunt het een tapeact (vies woord) noemen maar dan wel één met een hoog doehetzelf gehalte. Alle begeleidingstapes zijn in z'n homestudio door Aaron zelf in elkaar gezet. De gedreven wijze waarop hij met z'n op David Bowie gelijkende stem z'n liveact neerzet is meer dan boeiend. Door zijn werkwijze is Stonebeat zeer flexibel en kan hij in principe op elk gewenst volume spelen (hoewel: harder is leuker!) .

Aaron heeft al genoeg aan 4 á 5 m2 voor z'n set. Grotere zalen zijn echter geen probleem, hij kan zijn signaal zo doorpluggen naar een groter systeem. En niet onbelangrijk!: hij kan voor een heel leuk prijsje een complete avond met 'greatest hits' verzorgen. Dus, klein behuisd? mager budget? Geen probleem, want met Aaron Stonebeat haalt u toch een 'groot' geluid in huis.


demo AARON STONEBEATRepertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band