.

12DANCE

Bezetting: keyboards + female vocals


 

EEN BAND? EEN DEEJAY? 12DANCE IS ALLEBEI!!

Ben je op zoek naar een coverband, die de dansvloer plat speelt? Of heb je liever een allround DJ, die Top40, NL-talig of Dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen!

12dance (lees "one-to-dance") is een sprankelende feestband met award winning live zangeressen én voorman Christoph Völcker is een superstrakke DJ. Deze combi is echt uniek: coverband én DJ voor jouw bruiloft- dé garantie voor een onvergetelijk feest!

De muzikanten van 12dance stonden met André Hazes in Ahoy, het Olympisch Stadion en de ArenA. Zij speelden met Gerard Joling, Gordon, John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.

Het repertoire van 12dance is heerlijk up-to date, maar houdt altijd rekening met de verwachting van het publiek: Als echte professionals beheersen de muzikanten van 12dance elke stijl: van Disco tot Dance, van Jazzy Lounge tot Pop, van luisterlied tot dancebeat.

Het geluid is zo perfect, dat je denkt naar een CD te luisteren. Kwaliteit? Bekijk de video’s  en oordeel zelf!

Bandleider Christoph is perfectionist en gevoelsmens. Als je hem precies vertelt welke muziek en welke sfeer je wilt, bedenkt hij voor jou een feest op maat. 12dance zorgt voor een mooie opbouw, voor een prettig volume, een gloedvolle sfeer en een mooie opeenvolging van nummers. Gebeurt er iets onverwachts? 12Dance lost het op. Precies zoals je het wilde. Of beter.

12dance, dé coverband voor jouw huwelijksfeest maakt jouw feest onvergetelijk!Repertoire van deze band/act bekijkenInformatie aanvragen over deze band